181001

Sportfixaren Cup i fotboll lördagen den 6 oktober 2018

Välkomna till fotbollsturneringen!

Till spel kommer 8 herrlag fördelade på 2st grupper.
Alla lag måste anmäla sig minst trettio minuter före sin första match, vid anmälan inlämnas laguppställning som ska gälla för turneringen, laguppställningsblankett finns på plats.
Ni erlägger också startavgift på 140:- per person (ungdom under 20år 100:-/spelare)samt en domaravgift 50:-/match för alla gruppspelsmatcher. (5st spelare har ni redan betalat för).
De lag som går till slutspel betalar fortsättningsvis 50:-/match till respektive domare.

Till slutspel går de tre första lagen i varje grupp.
Tänk på att det lag som står först i spelprogrammet är hemmalag, vid lika tröjfärg är det bortalaget som byter tröja, västar kommer att finnas att låna i så fall.

Varje match spelas 1 x 20 minuter. Seger ger 3 poäng och oavgjord match 1 poäng.
Vid lika poäng i gruppspelet gäller följande turordning för placering: målskillnad, antal gjorda mål, inbördes möte, kan man fortfarande inte skilja på lagen följer lottdragning.

Slutspel: Om en match slutar oavgjord i slutspelet följer ”golden goal” i max 5 min, om det inte har blivit mål följer 3 straffar/lag med 3 olika straffläggare, är det fortfarande inte avgjort slår samma spelare varannan straff tills matchen är avgjord.

Läs igenom ert spelprogram så att ni kommer i rätt tid, turneringen startar för de första lagen redan klockan 10:00

Har ni frågor ring 070-110 90 16 eller e:posta info@sportfixaren.se

Regler
Benskydd är obligatoriskt. Skruvdobb är inte tillåtet. Vi spelar med inkast (får inte gå direkt i mål). Målvaktsutspark, inspark och frisparkar får gå direkt i mål. Hårt spel = gult kort, 5 min utvisning, 2 gula kort utvisning för hela matchen. WO seger 3-0. Obegränsat med avbytare dock tillåts endast spelare som står i laguppställningen. Avstånd från frispark är 7 meter. Målvakt får inte ta tillbakapass från egen spelare med händerna om så sker tilldöms indirekt frispark till motståndarlaget. Observera att det endast tillåtet att delta i ett lag under turneringen.

Övrigt
Spårvägen har sitt café öppet från 09:00 där det finns bl.a smörgås och kaffe till försäljning.
Om inte lag kommer till spel faktureras laget 1000:- i wo avgift.